Zoeken:

Wedstrijden

 

Tijdens de trainingen voor de allerkleinsten neemt het spel een belangrijke rol in. Plezier beleven en het aanleren van goede technieken is bij onze vereniging dan ook belangrijker dan het wegzetten van een prestatie op een toernooi. 

Toch is het meedoen aan toernooien onlosmakelijk aan judo verbonden. 
Inschrijfformulieren voor deze toernooien worden aan alle judoka's gemaild maar vaak ook uitgedeeld.

  

 

Door het toernooien team worden de uitnodigingen bij uw kind bezorgd. Dit team (voor het grootste deel bemenst door ons aller Astrid) draagt zorg voor registratie bij de organiserende vereniging. De trainer en coaches bepalen samen wie aan welk toernooi mag deelnemen. Al deze informatie is te vinden in de wedstrijdkalender op de site en in de toernooien map in de dojo. Op de dag van het toernooi kunt u bij één van de coaches de weegkaarten afhalen.  

 

Beginnerstoernooien

Er zijn verschillende toernooien welke zeer geschikt zijn voor beginnende judoka's die graag wedstrijden willen judoën. Deze toernooien worden verschillende keren per seizoen georganiseerd, waardoor de beginnende judoka's veel ervaring op kunnen doen. De judoka's dienen de data zelf in de gaten te houden en ook zelf het resultaat door te geven aan Kees Kerstes voor de strijd om de Yusei Gachi beker. De volgende toernooien zijn zeer geschikt voor beginnende judoka's:

 

Naam toernooi: Locatie:
Mark Huizinga Vanentoernooi Hoogvliet (€4,00 per keer)
Koole Toernooi Goes (€2,50 per keer)
Lintjestoernooi Roosendaal
Randoritraining Goes Goes (gratis voor judoka's van JV de Kroeven)

 

Binnen de club is er een aanmoedigingsprijs genaamd de Yusei Gashi beker. Voor deze beker kun je punten behalen door deel te nemen aan toernooien. De judoka die aan het einde van het seizoen (onze clubkampioenschappen) de meeste punten heeft verzameld, wint de Yusei Gashi wisselbeker. Als je die drie jaar op rij wint, mag je hem houden. Een uitdaging om ook eens die wisselbeker te winnen?......